+30 210 8062071

24/7 Τεχνική Υποστήριξη

Δευ - Παρ: 09.00 - 20.00

Σαβ, Κυρ κατόπιν ραντεβού

SEO

Με στόχο την υψηλή θέση στα φυσικά αποτελέσματα του Google, Yahoo, Facebook…
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Προέλευση επισκεπτών

Στατιστικά και ανάλυση επισκεπτών ιστοσελίδας. Χρήσιμα στοιχεία για την προέλευση των επισκεπτών σας. Μάθετε για

Ανάλυση ανταγωνιστών

Η ανάλυση ανταγωνιστών είναι η πλέον αποτελεσματική μέθοδος για να χαράξουμε την εμπορική στρατηγική που θα

Μηχανές αναζήτησης

Το να έχετε μία ιστοσελίδα είναι το πρώτο μεγάλο βήμα στο χώρο του σύγχρονου ανταγωνισμού

Αξιολόγηση ιστοσελίδας

Πριν προωθήσουμε μία ιστοσελίδα στις μηχανές αναζήτησης, είναι απαραίτητο να την αξιολογήσουμε. Αυτό απαιτεί μόνο

Search Engine Optimization

Λέγοντας Search Engine Optimization (βελτιστοποίηση κώδικα) εννοούμε τη διαδικασία – μέθοδο που χρησιμοποιείται για την αναβάθμιση του κώδικα της ιστοσελίδας με σκοπό την καλύτερη ανάγνωση από τις μηχανές αναζήτησης (SEO).

Ο όρος Βελτιστοποίηση για τις Μηχανές Αναζήτησης – SEO (search engine optimization) περιγράφει όλες εκείνες τις διαδικασίες-επεμβάσεις που πρέπει να γίνουν στη δομή και το περιεχόμενο μιας ιστοσελίδας ώστε να είναι όσο το δυνατό πιο φιλική στις διάσημες μηχανές αναζήτησης (Google, Yahoo, YouTube, Amazon, Microsoft Bing, Ask, Facebook, Yandex, Baidu, Aol  κ.λ.π.). Με τον τρόπο αυτό εξασφαλίζεται η υψηλή κατάταξη στα οργανικά αποτελέσματα (φυσικά αποτελέσματα) και ταυτόχρονα η ορθή προώθηση μιας ιστοσελίδας.

Με τη βελτιστοποίηση δημιουργούμε το σωστό μέγεθος των σελίδων σας ενώ συντάσσουμε την κατάλληλη ονομασία για το κάθε υποσέλιδο (friendly url), πράγμα ιδιαίτερα σημαντικό για τις μηχανές. Ταυτόχρονα προσφέρουμε στους επισκέπτες σας τη δυνατότητα να ανοίγουν πιο γρήγορα την κάθε σελίδα κάνοντας ευχάριστη την πλοήγησή τους.

Παράλληλα διορθώνουμε τα σφάλματα στον κώδικα τα οποία δημιουργούν εμπόδια στην ανάγνωση των “αραχνών” (robots) που στέλνουν οι μηχανές αναζήτησης, πράγμα ιδιαίτερα κρίσιμο για το σωστό Search Engine Optimization.

Η εταιρεία μας φροντίζει μια σειρά από πρωτοποριακές ενέργειες βελτιστοποίησης κώδικα. Έτσι στην κάθε σελίδα δημιουργούμε τα δικά της ξεχωριστά Meta Tags ώστε να συμπεριλαμβάνεται με τη δική της ταυτότητα. Διαμορφώνουμε παραλλαγές των keywords σας όπως σχετικές λέξεις και “συνήθη” ορθογραφικά λάθη. Μειώνουμε τα σφάλματα για την πλήρη συμβατότητα με τους εξυπηρετητές. Δημιουργούμε τα κατάλληλα χαρακτηριστικά μορφοποίησης κελιών και μορφοποίησης εικόνων. Καταχωρούμε την ιστοσελίδα σας σε ευρετήρια που υποστηρίζουν οι διάσημες μηχανές. Τέλος το μεγάλο μας όπλο παραμένει ο “κανόνας των ακραίων συνωνύμων” στις φράσεις – κλειδιά (keywords), μια συνάρτηση γνωστή σε ελάχιστα άτομα!

Σε ορισμένες γλώσσες προγραμματισμού ο μεταγλωττιστής είναι το βασικό εργαλείο που βελτιστοποιεί τον κώδικα μίας σελίδας, όταν κληθεί με τις κατάλληλες παραμέτρους. Κατά τη βελτιστοποίηση για πετυχημένο SEO συνυπολογίζεται η ταχύτητα εμφάνισης της κάθε ιστοσελίδας και ο όγκος του κώδικά της και το αποτέλεσμά τους ελέγχεται και αξιολογείται συνολικά.

Πρόσφατα άρθρα

WordPress Templates

Το template δεν είναι τίποτα άλλο από ένα προσχέδιο ιστοσελίδας που θα αναπτυχθεί στο διαδίκτυο. Σε άλλη περίπτωση template μπορούμε να ονομάσουμε ένα πρότυπο έτοιμο

Προέλευση επισκεπτών

Στατιστικά και ανάλυση επισκεπτών ιστοσελίδας. Χρήσιμα στοιχεία για την προέλευση των επισκεπτών σας. Μάθετε για την στοχευμένη επισκεψιμότητα. Αυξήστε τους επισκέπτες που σας αναζητούν. Μάθετε

Στατιστικά επισκεπτών

Η κάθε ιστοσελίδα συνοδεύεται με ένα αρχείο – υποσέλιδο, μέσα στο οποίο καταγράφονται τα στατιστικά των επισκεπτών της και όπου έχει δυνατότητα πρόσβασης μονάχα ο

Εμπιστευτείτε την εταιρεία SEO που αμείβεται μόνο για τα επιτυχή αποτελέσματα