+30 210 8062071

24/7 Τεχνική Υποστήριξη

Δευ - Παρ: 09.00 - 20.00

Σαβ, Κυρ κατόπιν ραντεβού

Αξιολόγηση ιστοσελίδας

Το κρίσιμο στάδιο πριν προωθήσουμε μία ιστοσελίδα
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Αξιολόγηση Ιστοχώρου

Πριν προωθήσουμε μία ιστοσελίδα στις μηχανές αναζήτησης, είναι απαραίτητο να την αξιολογήσουμε. Αυτό απαιτεί μόνο λίγες μέρες για το έμπειρο προσωπικό μας.

Η αξιολόγηση αναπτύσσεται σε 3 στάδια.

1. Έρευνα και ανάλυση της γλώσσας προγραμματισμού που χρησιμοποιείται στον ιστοχώρο σας. Ταυτόχρονα καταγραφή λαθών της σύνταξης κώδικα κατά την κατασκευή ιστοσελίδας.
2. Κατηγοριοποίηση και κατάταξη των ανταγωνιστικών ιστοσελίδων που διεκδικούν την προώθηση με κοινές λέξεις – φράσεις στις μηχανές αναζήτησης με σκοπό τη σύγκριση.
3. Καθορισμός και ανάλυση των τεχνικών χαρακτηριστικών του ιστοχώρου με τη βοήθεια 25 διεθνώς αναγνωρισμένων εργαλείων κατάταξης. Τα αποτελέσματα αυτά καθορίζουν τον απαιτούμενο όγκο περιεχομένου (κείμενο – φωτογραφίες) και την υποστήριξη λέξεων-κλειδιών (keywords) σε μια ιστοσελίδα.

Τέλος, όλοι οι ειδικοί στο χώρο της προώθησης, προκειμένου να καταταγεί σε υψηλή θέση μια ιστοσελίδα, συστήνουν η σύνταξη του HTML κώδικά της να ακολουθεί αυστηρά τις προδιαγραφές σύνταξης και χρήσης που έχει θεσπίσει ο παγκόσμιος ιστός αποδοχής κώδικα.

Με τη δική μας τεχνογνωσία και εμπειρία διαμορφώνουμε τον πηγαίο κώδικα της σελίδας σας, τόσο φιλικό όσο απαιτούν ακόμα και οι πιο “σκληρές” μηχανές αναζήτησης!

Επαγγελματικός έλεγχος της ιστοσελίδας σας με στόχο την καλύτερη παρουσία στην Google!