+30 210 8062071

24/7 Τεχνική Υποστήριξη

Δευ - Παρ: 09.00 - 20.00

Σαβ, Κυρ κατόπιν ραντεβού

Ανάλυση ανταγωνιστών

Δυστυχώς, υπάρχουν και άλλοι που επιθυμούν μια υψηλή θέση στη Google…
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Έρευνα ανταγωνιστικότητας κατόπιν ανάλυσης

Η ανάλυση ανταγωνιστών είναι η πλέον αποτελεσματική μέθοδος για να χαράξουμε την εμπορική στρατηγική που θα ακολουθήσει η ιστοσελίδα μας.

Ως ανταγωνιστές καλούμε τους κατόχους των ιστοσελίδων που επιζητούν μία εξίσου υψηλή κατάταξη με τη δική μας ιστοσελίδα στις μηχανές αναζήτησης και χρησιμοποιούν κοινές με εμάς φράσεις κλειδιά.

Ξεκινώντας την ανάλυσή μας, επιλέγουμε και καταχωρούμε τις κρίσιμες φράσεις κλειδιά που θα χρησιμοποιήσει ο χρήστης για να βρει την ιστοσελίδα μας και τις οποίες θέλουμε να προωθήσουμε.

Κατόπιν παρακολουθούμε την πορεία των 30 πρώτων ιστοσελίδων όπως εμφανίζονται στα αποτελέσματα του google, yahoo και msn και οι οποίες ανταποκρίνονται στις επιλεγμένες φράσεις κλειδιά.

Ο βαθμός δυσκολίας της επιτυχημένης προώθησης μιας ιστοσελίδας δεν εξαρτάται μονάχα από τη σπουδαιότητα της φράσης κλειδιού αλλά και από την προσπάθεια των ανταγωνιστικών ιστοσελίδων.

Δικαιολογημένα λοιπόν ξεκινάει ένας σιωπηλός πόλεμος μεταξύ όλων αυτών που προσπαθούν για μια καλύτερη θέση στην κατάταξη των μηχανών αναζήτησης. Μίας καλύτερης θέσης που σχεδόν πάντα την καταλαμβάνει αυτός που έχει τη μεγαλύτερη τεχνογνωσία!

Πριν αποφασίσετε να προωθήσετε τον ιστότοπό σας στο ίντερνετ πρέπει πρώτα να αναλύσετε τα websites των ανταγωνιστών σας!