+30 210 8062071

24/7 Τεχνική Υποστήριξη

Δευ - Παρ: 09.00 - 20.00

Σαβ, Κυρ κατόπιν ραντεβού

Φράσεις – Λέξεις κλειδιά

Ο κάθε χρήστης του ίντερνετ πριν βρει την ιστοσελίδα σας, έχει πρώτα επιλέξει το κατάλληλο keyword
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Αναζήτηση keywords

Οι φράσεις κλειδιά είναι οι όροι που επιλέγουν οι χρήστες του ίντερνετ με σκοπό την αναζήτηση ιστοσελίδων με περιεχόμενο τους όρους αυτούς. Η λέξη κλειδί λοιπόν συνδέεται απόλυτα με το αποτέλεσμα που παρουσιάζουν οι μηχανές αναζήτησης.

Στην κορυφή των αποτελεσμάτων θα διαπιστώσετε ότι εμφανίζονται οι ιστοσελίδες με τη μεγαλύτερη σχέση και συνάφεια ως προς τη λέξη κλειδί που επιλέχθηκε στις μπάρες των μηχανών αναζήτησης.
Κάθε φράση κλειδί, κατά την αναζήτηση, μπορεί να περιέχει μία μόνο λέξη, ή συνδυασμό 2 και περισσοτέρων λέξεων. Η σωστή επιλογή των κατάλληλων λέξεων – κλειδιών καθορίζει και τα επιθυμητά αποτελέσματα στις μηχανές αναζήτησης.

Ο έμπειρος χρήστης χρησιμοποιεί σύνθετους συνδυασμούς λέξεων – κλειδιών, πετυχαίνοντας γρήγορα και εύκολα αξιόπιστα αποτελέσματα για αυτό που ακριβώς ψάχνει.
Κατά την αναζήτηση μπορεί να παραλειφθεί ο τονισμός σε οποιαδήποτε λέξη κλειδί. Η αναζήτηση στις περισσότερες μηχανές είναι αρκετά έξυπνη για να το αντιληφθεί και να δώσει εξίσου ικανοποιητικά αποτελέσματα.

Τα στελέχη στο websitepromotion.gr διαθέτουμε ολοκληρωμένη γνώση σχετικά με την καταλληλότητα μιας φράσης κλειδί, με σκοπό πάντα την προσέλκυση στοχευμένων χρηστών από τις μηχανές αναζήτησης.
Για εμάς η λεπτομερής ανάλυση και η τεχνογνωσία των φράσεων κλειδιών είναι απαραίτητα εργαλεία, αφού αποδίδουν αποτελεσματικά στην επιτυχία της διαφημιστικής σας καμπάνιας.

Πληρώστε μόνο όταν βγείτε ψηλά με τη φράση - κλειδί που έχετε επιλέξει!