+30 210 8062071

24/7 Τεχνική Υποστήριξη

Δευ - Παρ: 09.00 - 20.00

Σαβ, Κυρ κατόπιν ραντεβού

Κόστος προώθησης ιστοσελίδας

Κόστος ανάλογο με τα αποτελέσματα και την κατάταξη!
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Πληρωμή κατόπιν αποτελέσματος!

Παράγοντες κόστους

Το κόστος προώθησης μιας ιστοσελίδας καθορίζεται έπειτα από ολιγοήμερη ανάλυση και εξαρτάται από δεκάδες παράγοντες, όπως:

– Το πλήθος των αποτελεσμάτων που εμφανίζουν οι μηχανές αναζήτησης στις απαιτούμενες φράσεις κλειδιά.
– Το “βάρος” που παρουσιάζει η κάθε λέξη κλειδί, δηλαδή πόσο συχνά οι επισκέπτες αναζητούν τη συγκεκριμένη φράση – κλειδί.
– Την εμπορική δύναμη της φράσης που ζητείται. Θα έχετε διαπιστώσει φράση που δίνει πολυάριθμα αποτελέσματα (π.χ. θάλασσα) να παρουσιάζει ιστοσελίδες μικρότερης αξίας σε σχέση με εμπορικότερο όρο (π.χ. Άνδρος) που σαφώς δίνει λιγότερα αποτελέσματα.
– Τα αποτελέσματα της στατικής ανάλυσης των ιστοσελίδων των ανταγωνιστών. Καταλαβαίνετε ότι υπάρχουν κι άλλοι που επιθυμούν να βρίσκονται ψηλά. Θα πρέπει να ξέρουμε πόσο ισχυροί είναι αυτοί.
– Την κατάσταση του κώδικα που διαθέτει η ιστοσελίδα. Εξετάζουμε λεπτομερώς τα κομβικά σημεία με πλήρη καταγραφή των λαθών της προς διόρθωση.
– Τα τεχνικά χαρακτηριστικά που παρουσιάζει η ιστοσελίδα πριν την προώθηση. Διαθέτουμε πάνω από 25 εργαλεία ανάλυσης ιστοχώρου, ανάλογης αξίας με αυτά που χρησιμοποιούν οι μηχανές αναζήτησης για τον καθορισμό αποτελεσμάτων!

Πληρώστε μόνο για το αποτέλεσμα

Ο τρόπος με τον οποίο καλείστε να πληρώνετε την υψηλή κατάταξη της ιστοσελίδας σας στις μηχανές αναζήτησης είναι συνήθως ο εξής:
– Προκαταβολή μικρού ποσού με την εισαγωγή της σελίδας σας στα πρώτα 20 αποτελέσματα.
– Το κυρίως ποσό καταβάλλεται την ημέρα που πρωτοεμφανίζεται η ιστοσελίδα σας στις μηχανές αναζήτησης στην πρώτη σελίδα (στα 10 πρώτα αποτελέσματα), όπως θα έχει οριστεί.
– Μικρό ποσό κάθε μήνα (κατόπιν συμφωνίας) για τη διατήρηση της ιστοσελίδας σας στα 10 ή 3 πρώτα αποτελέσματα.

Το κόστος ανά μήνα περιγράφει τη διαρκή προσπάθεια που απαιτείται στον αγώνα δρόμου για την κορυφή. Αυτό συμβαίνει, γιατί οι αλγόριθμοι των μηχανών που καθορίζουν τα αποτελέσματα διαρκώς εξελίσσονται και κατά συνέπεια αλλάζουν τη ροή των αποτελεσμάτων. Έτσι οι τιμές προώθησης ενός ιστοχώρου είναι δυνατόν να αλλάξουν όσο διευρύνεται ο ανταγωνισμός στο ίντερνετ.

Εμπιστευτείτε την εταιρεία που αμείβεται μόνο για τα επιτυχή αποτελέσματα