+30 210 8062071

24/7 Τεχνική Υποστήριξη

Δευ - Παρ: 09.00 - 20.00

Σαβ, Κυρ κατόπιν ραντεβού

Προέλευση επισκεπτών

Χρήσιμοι επισκέπτες είναι αυτοί που μένουν στην ιστοσελίδα μας!
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Στοχευμένη επισκεψιμότητα

Στατιστικά και ανάλυση επισκεπτών ιστοσελίδας. Χρήσιμα στοιχεία για την προέλευση των επισκεπτών σας. Μάθετε για την στοχευμένη επισκεψιμότητα. Αυξήστε τους επισκέπτες που σας αναζητούν. Μάθετε από που προέρχονται οι επισκέπτες σας. Με ποιες λέξεις κλειδιά σας αναζήτησαν.

Όλοι μας επιθυμούμε αύξηση της επισκεψιμότητας στη σελίδα μας. Πολλοί είναι αυτοί που μας υπόσχονται ότι θα την παρέχουν. Σπάνια όμως μας αναφέρουν την προέλευση των επισκεπτών καθώς χρησιμοποιούν μεθόδους για να προσελκύουν αδιάφορους επισκέπτες ως προς τη θεματολογία της σελίδας μας. Έτσι, δημιουργούν στο χρήστη της αναζήτησης αίσθημα πικρίας και εξαπάτησης.

Για μας επιτυχία είναι οι στοχευμένες επισκέψεις που προέρχονται από χρήστες που ενδιαφέρονται πραγματικά για το αντικείμενο της σελίδας μας και όχι από τη μαζική προσέλευση τυχαίων και αδιάφορων επισκεπτών.

Έτσι καταλαβαίνουμε όλοι μας ότι η καταγραφή της προέλευσης των επισκεπτών σε μια ιστοσελίδα είναι πολύ πιο σημαντικό στοιχείο από την ποσότητα των επισκεπτών.

Προωθήστε τώρα την ιστοσελίδα σας στο Google, MSN, Facebook, Yahoo κ.α.

Το Websitepromotion.gr εγγυάται κόστος πολύ μικρότερο από τα οφέλη που θα αποκομίσετε με μία μακροπρόθεσμα υψηλή κατάταξη σε δεκάδες διάσημες μηχανές!

Αναλυτικές πληροφορίες κοστολόγησης SEO

Μάλλον έφτασε η ώρα να αποκτήσετε Τώρα Στοχευμένους Επισκέπτες...

Το να ξέρουμε ακριβώς την προέλευση των επισκεπτών μας, θα μας βοηθήσει να αποκτήσουμε σύντομα και νέους επισκέπτες!