+30 210 8062071

24/7 Τεχνική Υποστήριξη

Δευ - Παρ: 09.00 - 20.00

Σαβ, Κυρ κατόπιν ραντεβού

Προώθηση ιστοσελίδας

Web promotion in Greece – Ο καλύτερος τρόπος για να βρουν την ιστοσελίδα σας
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Αυξήστε τους επισκέπτες σας με έξυπνη προώθηση ιστοσελίδας

Για να καταχωρήσει μια μηχανή αναζήτησης τον ιστοχώρο σας μέσα στη βάση δεδομένων της θα πρέπει πρώτα από όλα να μπορεί να τον διαβάσει. Θα πρέπει οπότε να έχετε έναν ιστοχώρο φιλικό προς τις μηχανές αναζήτησης (Search Engine Friendly).

Τελικός στόχος είναι η υψηλή κατάταξη του ιστοχώρου και η αύξηση της επισκεψιμότητας της ιστοσελίδας μέσω οργανικών αποτελεσμάτων, δηλαδή των αποτελεσμάτων που εμφανίζονται στη βασική κατάταξη (στα αριστερά) όπου επικρατούν αξιοκρατικά κριτήρια και όχι στο χώρο των χορηγών (στα δεξιά) που θα μπορούσε οποιοσδήποτε…

Έτσι, κάθε έμπειρος χρήστης του internet που ψάχνει στις μηχανές αναζήτησης με επιλεγμένες λέξεις-κλειδιά (keywords) και επιθυμεί αντικειμενικά αποτελέσματα απευθύνεται πάντα στα φυσικά αποτελέσματα και όχι στις πληρωμένες καταχωρίσεις.

Η εταιρεία μας www.websitepromotion.gr συγκεντρώνει όλα τα απαρραίτητα στοιχεία που πρέπει να περιλαμβάνει μια ιστοσελίδα, με σκοπό την καλύτερη κατάταξή της στις μηχανές αναζήτησης.

Το ενδιαφέρον μας στην προώθηση ιστοσελίδων εστιάζεται μονάχα στις 2 πρώτες σελίδες των μηχανών όπου και οι περισσότεροι χρήστες επισκέπτονται.

Για την προώθηση της ιστοσελίδας σας εμπιστευτείτε τώρα εμάς που όλα αυτά τα χρόνια εργαζόμαστε επίπονα πάνω στο πιο δύσκολο τομέα του ίντερνετ. Εμπιστευτείτε το websitepromotion.gr για να προβάλλετε την ιστοσελίδα σας στις μηχανές αναζήτησης με όποια λέξη – φράση εσείς επιθυμείτε και πληρώστε μόνο για τα αποτελέσματα.

Πληρώστε μόνο στην περίπτωση που βγείτε ψηλά στην κατάταξη της Google