Στατιστικά κυκλοφορίας

Στοχευμένη επισκεψιμότητα

  Αρχικη  •  Κατασκευη σελιδας  •  Προωθηση ιστοσελιδας  •  Αυξηση επισκεπτων

Όλοι μας επιθυμούμε αύξηση της επισκεψιμότητας στη σελίδα μας. Πολλοί είναι αυτοί που μας υπόσχονται ότι θα την παρέχουν. Σπάνια όμως μας αναφέρουν την προέλευση των επισκεπτών καθώς χρησιμοποιούν μεθόδους για να προσελκύουν αδιάφορους επισκέπτες ως προς τη θεματολογία της σελίδας μας. Έτσι, δημιουργούν στο χρήστη της αναζήτησης αίσθημα πικρίας και εξαπάτησης.

Για μας επιτυχία είναι οι στοχευμένες επισκέψεις που προέρχονται από χρήστες που ενδιαφέρονται πραγματικά για το αντικείμενο της σελίδας μας και όχι από τη μαζική προσέλευση τυχαίων και αδιάφορων επισκεπτών.

Έτσι καταλαβαίνουμε όλοι μας ότι η καταγραφή της προέλευσης των επισκεπτών σε μια ιστοσελίδα είναι πολύ πιο σημαντικό στοιχείο από την ποσότητα των επισκεπτών.

Προωθήστε τώρα την ιστοσελίδα σας στο Google. MSN, Yahoo κ.α.

Το www.websitepromotion.gr εγγυάται κόστος πολύ μικρότερο από τα οφέλη που θα αποκομίσετε με μία μακροπρόθεσμα υψηλή κατάταξη σε δεκάδες διάσημες μηχανές! Αναλυτικές πληροφορίες κοστολόγησης


Αποκτήστε στοχευμένους επισκέπτες...

Για όσα θέλετε να μάθετε:

 
 
 
     

εύρεση σελίδων στοχευμένη επισκεψιμότητα στοχευμένες επισκέψεις

Η διαφήμιση στο διαδίκτυο αποκτάει δύναμη ...

"Η μάχη για την επικράτηση στις διάσημες μηχανές αναζήτησης είναι καθημερινή, επίπονη και πρέπει να παραμείνει στα χέρια των ειδικών.

Για αυτό το λόγο αντιτασσόμαστε σε οποιαδήποτε εταιρεία χρησιμοποιεί τον όρο προώθηση, μην κάνοντας τίποτα παραπάνω από μία πρόχειρη παρουσίαση ιστοσελίδας με μόνο σκοπό την παραπλάνηση των μηχανών."