+30 210 8062071

24/7 Τεχνική Υποστήριξη

Δευ - Παρ: 09.00 - 20.00

Σαβ, Κυρ κατόπιν ραντεβού

Στατιστικά επισκεπτών

Θα σας ενδιέφερε να μάθετε πότε και ποιοί επισκέπτονται την ιστοσελίδα σας;
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Στατιστική ανάλυση επισκεπτών

Η κάθε ιστοσελίδα συνοδεύεται με ένα αρχείο – υποσέλιδο, μέσα στο οποίο καταγράφονται τα στατιστικά των επισκεπτών της και όπου έχει δυνατότητα πρόσβασης μονάχα ο διαχειριστής. Εκεί καθορίζονται οι περιοχές που επιλέγουν συχνότερα οι επισκέπτες μας και ο τρόπος που επικοινωνούν με τις μηχανές αναζήτησης κατά τη διαδρομή εύρεσης συγκεκριμένης ιστοσελίδας.

Μέσα από την ανάλυση των στατιστικών αποτελεσμάτων θα κατανοήσετε καλύτερα πόσοι και ποιοί βρήκαν τον ιστοχώρο σας. Ποιες σελίδες εξέτασαν, σε ποια παρέμειναν περισσότερη ώρα, από ποια σελίδα εγκατέλειψαν την ιστοσελίδα, από ποια κράτη προέρχονται οι επισκέπτες σας και με ποιο τρόπο σας βρήκαν.

Συμπερασματικά με τη στατιστική ανάλυση επισκεπτών – ‘Search Analytics’ αναφερόμαστε στην καταγραφή των όρων αναζήτησης καθώς και στις συνήθειες των επισκεπτών σας όταν εισέρχονται στην ιστοσελίδα που αναλύουμε. Η στατική ανάλυση βοηθάει στο να εξηγήσουμε τις επιλογές των χρηστών ίντερνετ και κατ’ επέκταση να προωθούμε την ιστοσελίδα σας στη σωστή κατεύθυνση.

Οι συνήθειες των επισκεπτών στα ανταγωνιστικά websites θα μας βοηθήσουν στην στρατηγική του δικού μας ιστότοπου.