Αύξηση επισκεψιμότηταςΥψηλή κατάταξη

Υψηλή κατάταξη στις μηχανές

"Πληρωστε μονο στην περιπτωση που βγειτε ψηλα στην καταταξη των μηχανων"   Αρχικη  •  Κατασκευη σελιδας  •  Μηχανες ευρεσης  •  Προωθηση ιστοσελιδας

Όπως είναι γνωστό, όσο πιο ψηλά εμφανιστεί η ιστοσελίδα σας στις μηχανές αναζήτησης, τόσο μεγαλύτερη επισκεψιμότητα και κατ' επέκταση αύξηση των υποψήφιων πελατών θα έχετε.

Βασικός στόχος μας είναι η υψηλή κατάταξη του ιστοχώρου σας και η αύξηση των επισκέψεων της ιστοσελίδας σας μέσω οργανικών αποτελεσμάτων, δηλαδή των φυσικών αποτελεσμάτων που προέρχονται μέσω της αναζήτησης με συγκεκριμένες λέξεις-κλειδιά (keywords) που αφορούν το περιεχόμενο της ιστοσελίδας. Σε αυτά τα αποτελέσματα δεν συμπεριλαμβάνονται όσοι εμφανίζονται στο χώρο των χορηγών. Αυτοί βρέθηκαν εκεί, επειδή απλά πλήρωσαν και δυστυχώς δε θα παραμείνουν για πολύ!

Επομένως όλοι αναγνωρίζουμε τη σπουδαιότητα της μόνιμης και μακροπρόθεσμης προβολής μας στην πτέρυγα των φυσικών αποτελεσμάτων στις διάσημες μηχανές (Google, Bing, Yahoo!). Τους χώρους δηλαδή που επισκέπτονται εκατοντάδες εκατομμύρια χρήστες καθημερινά.

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει υπεύθυνα το δύσκολο έργο της προώθησης της ιστοσελίδας σας στις πρώτες θέσεις των αναζητήσεων με ταυτόχρονη υψηλή επισκεψιμότητα για τον ιστοχώρο σας.
Με την επιλογή των κατάλληλων λέξεων - κλειδιών που σας ενδιαφέρουν, στοχεύουμε με τον πιο σύντομο τρόπο στην αύξηση των υποψήφιων πελατών σας. Η επιτυχία των πελατών μας εγγυάται την μακρόχρονη παρουσία που έχουμε στο χώρο της προώθησης.


Επικοινωνήστε τώρα μαζί μας για οτιδήποτε σας
απασχολεί σχετικά με την ιστοσελίδα σας
Πρώτη θέση Πρώτη θέση Πρώτη θέση
Με ενδιαφέρον...
 
 
 
     

"Η μάχη για την επικράτηση στις διάσημες μηχανές αναζήτησης είναι καθημερινή, επίπονη και πρέπει να παραμείνει στα χέρια των ειδικών.
Για αυτό το λόγο αντιτασσόμαστε σε οποιαδήποτε εταιρεία χρησιμοποιεί τον όρο προώθηση, μην κάνοντας τίποτα παραπάνω από μία πρόχειρη εργασία με μόνο σκοπό την παραπλάνηση των μηχανών."