+30 210 8062071

24/7 Τεχνική Υποστήριξη

Δευ - Παρ: 09.00 - 20.00

Σαβ, Κυρ κατόπιν ραντεβού

Επιλογή ονόματος ιστοχώρου

Η ονομασία μιας ιστοσελίδας καθορίζει το προφίλ μας στο ίντερνετ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Εύρεση ονόματος χώρου - Domain

Η επιλογή της κατάλληλης ονομασίας ενός ιστοχώρου δηλώνει την εμπορική μας ταυτότητα και δεν είναι ότι το ευκολότερο. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει άμεσα και υπεύθυνα την εύρεση του κατάλληλου ονόματος για την ιστοσελίδα σας και διαμορφώνει τις καλύτερες συνθήκες απόκτησής του.

Πρώτα από όλα πρέπει να καταχωρήσουμε το όνομά σας (domain) σε κάποια εταιρεία παροχής χώρου (hosting) και φιλοξενίας. Η εταιρεία αυτή είναι απαραίτητο να παρέχει φιλικό περιβάλλον και άριστη τεχνική υποστήριξη. Ένα από τα πλέον σημαντικά στοιχεία που αξιολογούμε είναι η ταχύτητα δεδομένων που παρέχουν οι “server”.

Ας μην ξεχνάμε ότι οι μηχανές αναζήτησης δίνουν ιδιαίτερη σημασία στην ταχύτητα και απόκριση των server.

Το επόμενο στάδιο είναι να ζητήσουμε φιλοξενία για την ιστοσελίδα μας σε περιβάλλον ιστοχώρου με παροχή προσωρινής προβολής (parking). Αυτό διευκολύνει το χρόνο ευρετηρίασης της πρωτοεμφανιζόμενης ιστοσελίδας μας στις μηχανές αναζήτησης.

Εσείς πλοηγηθείτε στο περιβάλλον που δημιούργησε ο παροχέας σας. Είναι πολύ σημαντικό να μπορείτε γρήγορα και εύκολα να αλλάξετε τους εξυπηρετητές (nameservers) όποτε εσείς επιθυμείτε.

Αφήστε εμάς να επιλέξουμε το κατάλληλο domain με κριτήριο την πιθανή προώθηση της ιστοσελίδας σας.