+30 210 8062071

24/7 Τεχνική Υποστήριξη

Δευ - Παρ: 09.00 - 20.00

Σαβ, Κυρ κατόπιν ραντεβού

Συντήρηση ιστοσελίδας

Συγγραφή και επιμέλεια κειμένων – Ανανέωση παλαιών – Διόρθωση κώδικα – Ανάλυση στατιστικών
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Aνανέωση - Συντήρηση ιστοσελίδας

Αν είστε κάτοχος ιστοσελίδας σίγουρα θα σας έχει απασχολήσει η συντήρησή της. Αν πάλι συντηρείτε μόνος την ιστοσελίδα σας ίσως να χρειαζόσαστε μία ωφέλιμη ανανέωση που δυστυχώς να μη γνωρίζετε με ποιον τρόπο μπορεί να επιτευχθεί.

Σε οποιαδήποτε κατηγορία κι αν ανήκετε σίγουρα σας ενδιαφέρει να έχετε και να διατηρείτε μία ποιοτική και “αξιοπρόσεχτη” σελίδα. Κι ακόμη περισσότερο σας ενδιαφέρει, τη σελίδα αυτή να την επισκέπτονται όλο και περισσότεροι.

Στο τμήμα συντήρησης ανανεώνουμε και βελτιώνουμε την ιστοσελίδα σας με σκοπό την καλύτερη πορεία στο διαδίκτυο. Επιμένουμε στην υψηλή κατάταξη στα αποτελέσματα των αναζητήσεων και των πιο απαιτητικών χρηστών στις μηχανές αναζήτησης.

Με αυστηρό έλεγχο θα εξετάσουμε την ιστοσελίδα σας και θα διαπιστώσουμε πόσο λειτουργική είναι στους χρήστες της. Θα ερευνήσουμε τη δομή του κώδικά της και θα δημιουργήσουμε τα μελλοντικά εφόδια για μία στοχευμένη και υψηλή επισκεψιμότητα.

Στην περίπτωση που διαθέτετε ήδη μια ιστοσελίδα και σας ενδιαφέρει να την επανασχεδιάσετε, επικοινωνήστε μαζί μας για να σας παρουσιάσουμε τις προτάσεις μας μέσα από οικονομικές λύσεις.

Οι τεχνικοί μας θα σας βοηθήσουν με τις δικές τους προτάσεις στην επιλογή της κατάλληλης ιστοσελίδας, στην αποφυγή κρίσιμων σφαλμάτων στον κώδικά της, στη διαρκή υποστήριξη και στη μόνιμη ανάδειξή της στις μηχανές αναζήτησης σε βάθος χρόνου.

Τακτικός έλεγχος ιστοσελίδας θα πει ...σωστή συντήρηση!