Σχεδίαση ιστοσελίδων

Μοντέρνα σχεδίαση ιστοχώρου

  Αρχικη  •  Κατασκευη ιστοσελιδων  •  Προωθηση ιστοσελιδας  •  Συντηρηση

Ο ορθός σχεδιασμός μιας ιστοσελίδας αφορά την εμφάνιση, τη λειτουργικότητα αλλά και τις προϋποθέσεις για υψηλή επισκεψιμότητα.

Η εμπειρία μας στη σχεδίαση ιστοσελίδων, βασίζεται στις εκατοντάδες που έχουμε κατασκευάσει μέχρι σήμερα και μας επιτρέπει να επιλέγουμε την κατάλληλη για το χώρο σας σε συμφέρουσα τιμή.

Το websitepromotion.gr θα σας βοηθήσει στην κρίσιμη επιλογή ιστοσελίδας για να μπορέσει να αποδοθεί όσο το δυνατόν καλύτερα το προφίλ της εταιρείας σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάποια από τα ήδη έτοιμα templates που διαθέτουμε.

Θα σταθούμε δίπλα σας για να επιλέξουμε μαζί αν η ιστοσελίδα σας Θα είναι στατική ή δυναμική καθώς και τη σχεδίασή της, αν Θα χρησιμοποιεί τεχνολογία Flash, αν θα υποστηρίζει σύγχρονες τεχνολογίες (CSS, Java), αν έχει δυνατότητα σύνδεσης με βάσεις δεδομένων, αν δίνεται η δυνατότητα άμεσης πρόσβασης στο χρήστη για την προσάρτηση νέων στοιχείων, αν χρειάζεται φόρμα επικοινωνίας ή ζήτησης.

Αυτά είναι μερικά από τα ζητήματα που θα μας απασχολήσουν πριν την κατασκευή της ιστοσελίδας σας.
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με κάποιον τεχνικό μας στο 210 8062071

σχεδίαση σελίδας σχεδίαση σελίδας σχεδίαση σελίδας
Με ενδιαφέρον...
 
 
 
     

"Η Αξιολόγηση της ιστοσελίδας σας έχει άμεση σχέση με την πιστότητα και εγκυρότητα του κώδικα. Η επιλογή της κατάλληλης γλώσσας προγραμματισμού και η ορθή σύνταξη του κώδικα είναι κρίσιμα στοιχεία για την κατασκευή του ιστοχώρου σας. Η αξιολόγηση μιας σελίδας είναι το πρώτο βήμα για την προώθησή της στο διαδίκτυο και απαιτεί μακρόχρονη εμπειρία από τους ειδικούς.
Επίσης μην ξεχνάτε ότι διαφορετική αντιμετώπιση έχουν οι "καθαρές" ιστοσελίδες στην αναζήτησή, από αυτές των blogs και forums, για τις οποίες ισχύουν διαφορετικοί κανόνες."


contact-girl Επικοινωνία